Bell Schedules » 8th Grade Assembly Schedule for Long Day

8th Grade Assembly Schedule for Long Day

8th Grade Assembly Schedule for Long Day Mondays , Wednesdays or Fridays
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:05 AM 8:55 AM 50 min
Assembly 8:59 AM 9:49 AM 50 min
Nutrition 9:49 AM 10:04 AM 15 min
Period 2 10:08 AM 10:58 AM 50 min
Period 3 11:02 AM 11:48 AM 46 min
Period 4 11:52 AM 12:38 PM 46 min
Lunch 12:42 PM 1:17 PM 35 min
Period 5 1:21 PM 2:06 PM 45 min
Period 6 2:10 PM 2:55 PM 45 min